Onze sponsoren

Particulieren kunnen Museum Weesp sponsoren door vriend te worden van het museum door een bijdrage van tenminste 25 euro per jaar. Voor het bedrijfsleven en de middenstand in Weesp is een sponsorprogramma opgesteld.

Samen met Weesper bedrijfsleven optrekken

Museum Weesp trekt graag samen op met het Weesper bedrijfsleven, de middenstand en scholen. Op het moment dat er meer bezoekers naar het museum komen, kunnen de lokale bedrijven hiervan profiteren. Het mes snijdt op deze manier aan twee kanten.

Met elkaar zetten we Weesp op de kaart ťn maken we Weesp aantrekkelijk voor bezoekers!

Maar ook educatie is belangrijk voor Museum Weesp. De jongere generatie betrekken we graag bij de historie van de stad en andere educatieve aspecten van de collectie.

Diverse manieren om de Stichting te sponsoren

Om meer activiteiten in het museum te kunnen ontwikkelen zodat dit meer bezoekers trekt, zijn middelen nodig. Naast het aanspreken van fondsen wil de Stichting Vrienden van Museum Weesp deze middelen ook bij elkaar brengen door sponsoring. Als bedrijf of instelling kunt u de Stichting Vrienden van Museum Weesp een warm hart toedragen op de volgende manieren:

          A. Goud - Hoofdsponsor

          B. Zilverensponsor

          C. Bronzensponsor

          D. Sponsoring Op maat

De sponsorships zijn jaarlijks te verlengen.

Stichting SVMW heeft sinds 2017 de registratie van de zogenaamde ANBI-status (ANBI = Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat giften en legaten aan de stichting fiscaal aftrekbaar zijn.

doneergeld

Word ook onze sponsor!

De Stichting Vrienden van Museum Weesp doet er alles aan om zo'n fraaie collectie als die van Museum Weesp in stand te kunnen houden en uit te breiden! Daarbij is uw financiŽle steun hard nodig en uw geld wordt zeker goed besteed. Word daarom sponsor!

Download het SVMW sponsorprogramma voor meer informatie.

Neem voor meer informatie contact met ons op per post of email:

Vrienden van Museum Weesp
Begijnepolderweg 5
1383 AS Weesp

E-mail: stichtingvriendenmw@gmail.com

  • Het bovenstaande bestand is in het zgn pdf-formaat. Hiervoor moet er op uw computer de Adobe Reader X of XI zijn geinstalleerd. Voor de juiste weergave en een goede leesbaarheid van het aanmeldingsformulier kunt u het best het document eerst downloaden naar uw harde schijf van uw PC.

  • Kunt u de documenten niet lezen, download dan Acrobat Reader. Klik op hier om Adobe Acrobat Reader gratis te downloaden.