Different Size Images Slider

Actueel Stichting Vrienden Museum Weesp:

27 januari 2021:

5jaar Onze stichting bestaat precies 5 jaar en we dragen substantiaal bij aan de restauratie van het schilderij van Sybilla de Drie Burgemeesters.

drie burgemeesters

Bekijk het filmpje over de restauratie in de rubriek Actueel en klik op Restauratiefilmpje.

Nieuwe Wisseltentoonstelling: Jakop Slegt - een eigen kijk op de wereld

Muziek in Weesp

Aanwinst maart 2018 de Pattipan 

pattipan

Er ontbrak een pattipan aan het theeserviesje uit de collectie van het museum. Een leuke bijzonderheid is dat de afbeelding op de pattipan die van gravin van Gronsveld zou zijn, de vrouw van de porseleinfabrikant. De pattipan maakt sinds medio maart 2018 deel uit van de collectie. Deze aanschaf werd mogelijk dank zij bijdragen van de Stichting Hollands Porselein, de gemeente Weesp en de Vrienden van Museum Weesp. Dankzij u als vriend!

Belastingdienst merkt ons aan als een culturele ANBI

ANBI Op 14 april 2017 kreeg onze stichting het bericht van de Belastingdienst dat we vanaf 1 januari 2017 met terugwerkende kracht als culturele ANBI worden aangemerkt. Dat betekent dat donaties, sponsorgelden en legaten door de gevers aftrekbaar zijn van de belasting.

Onze sponsoren:

Hoogervorst Computer Training en Dienstverlening:

6 augustus 2019 tekende de heer G.F. Hoogervorst van Hoogervorst Computer Training en Dienstverlening het sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp.

Patisserie & Chocolaterie Boom:

17 juni 2019 tekende Wim Boom van Patisserie en Chocolaterie Boom uit Weesp het sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp.

Boom

Stichting Jubal:

14 mei 2017 hebben Sjoerd Huisingh en Marcel Linthorst van Stichting Jubal Weesp hun handtekening gezet onder het sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp.

Jubal

Wim Bos B.V. :

10 februari 2017 heeft Wim Bos sr. van Wim Bos Transport B.V. zijn handtekening gezet onder het sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp.

Wim Bos

Linda van den Berg Projectondersteuning:

20 januari 2017 heeft Linda van den Berg van Linda van den Berg Projectondersteuning & communicatie haar handtekening gezet onder het sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp.

Linda 

Anker Weesp:

16 december 2016 heeft Silvia Pfeiffer van Anker Weesp haar handtekening gezet onder het sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp.

Logo Anker