Different Size Images Slider

Actueel Stichting Vrienden Museum Weesp:

Nieuwe Wisseltentoonstelling CHOCOLADE

chocolade

Nieuwe aanwinst de Pattipan 

pattipan

Er ontbrak een pattipan aan het theeserviesje uit de collectie van het museum. Een leuke bijzonderheid is dat de afbeelding op de pattipan die van gravin van Gronsveld zou zijn, de vrouw van de porseleinfabrikant. De pattipan maakt sinds medio maart 2018 deel uit van de collectie. Deze aanschaf werd mogelijk dank zij bijdragen van de Stichting Hollands Porselein, de gemeente Weesp en de Vrienden van Museum Weesp. Dankzij u als vriend!

Stichting Jubal onze vierde sponsor

Zondag 14 mei hebben Sjoerd Huisingh en Marcel Linthorst van Stichting Jubal Weesp hun handtekening gezet onder het sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp.Voor meer informatie, zie het persbericht  

Jubal

Belastingdienst merkt ons aan als een culturele ANBI

ANBI Op 14 april 2017 kreeg onze stichting het bericht van de Belastingdienst dat we vanaf 1 januari 2017 met terugwerkende kracht als culturele ANBI worden aangemerkt. Dat betekent dat donaties, sponsorgelden en legaten door de gevers aftrekbaar zijn van de belasting.

Wim Bos B.V. derde bedrijfssponsor

Vrijdag 10 februari heeft Wim Bos sr. van Wim Bos Transport B.V. zijn handtekening gezet onder het sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp.

Wim Bos

Linda van den Berg Projectondersteuning tweede bedrijfssponsor

Vrijdag 20 januari heeft Linda van den Berg van Linda van den Berg Projectondersteuning & communicatie haar handtekening gezet onder het tweede sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp.

Linda

Linda van den Berg sponsort de stichting een jaar met de intentie dit contract in een vaste verbintenis om te zetten.
Voor meer informatie, zie het persbericht

Anker Weesp eerste bedrijfssponsor

Vrijdag 16 december heeft Silvia Pfeiffer van Anker Weesp haar handtekening gezet onder het eerste sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp. Anker Weesp wordt daarmee de eerste bedrijfssponsor van de stichting.Logo Anker

Anker Weesp sponsort de stichting een jaar met de intentie dit contract in een vaste verbintenis om te zetten.
Voor meer informatie, zie het persbericht

 

Eerste aankoop

De Stichting Vrienden van Museum Weesp heeft voor Museum Weesp een eerste aankoop kunnen doen ter uitbreiding van de collectie. Deze Magneetfietsen werd het museum aangeboden en vormde een prachtige aanvulling op de Magneetcollectie. Dankzij u als vriend!