Onze sponsoren

Logo Anker

16 december 2016 tekende Silvia Pfeiffer van Anker Weesp het sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp. De intentie is dit contract in een vaste verbintenis om te zetten.

 

Linda

20 januari 2017 tekende Linda van den Berg van Linda van den Berg projectondersteuning & communicatie het sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp. Dit contract is voor een periode van drie jaar.

 

Wim Bos

10 februari 2017 tekende Wim Bos van Wim Bos Transport B.V. het sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp. Dit contract is voor een periode van twee jaar met de intentie voor een langere verbintenis.

Jubal

14 mei 2017 tekenden Sjoerd Huisingh en Marcel Linthorst van Stichting Jubal Weesp het sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp. Dit contract is voor een  periode van vijf jaar.

Boom

17 juni 2019 tekende Wim Boom van Patisserie en Chocolaterie Boom uit Weesp het sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp. Dit contract is voor een  periode van twee jaar.

HCTenD

16 augustus 2019 tekende de heer G.F. Hoogervorst van Hoogervorst Computer Training en Dienstverlening het sponsorcontract van Stichting Vrienden Museum Weesp. Dit contract is voor een  periode van twee jaar.

doneergeld

Word ook onze sponsor!

De Stichting Vrienden van Museum Weesp doet er alles aan om zo'n fraaie collectie als die van Museum Weesp in stand te kunnen houden en uit te breiden! Daarbij is uw financiŽle steun hard nodig en uw geld wordt zeker goed besteed. Word daarom sponsor!

Voor meer informatie ga naar de pagina 'Hoe word je sponsor'.

Neem voor meer informatie contact met ons op per post of email:

Vrienden van Museum Weesp
Begijnepolderweg 5
1383 AS Weesp

E-mail: stichtingvriendenmw@gmail.com

  • Het bovenstaande bestand is in het zgn pdf-formaat. Hiervoor moet er op uw computer de Adobe Reader X of XI zijn geinstalleerd. Voor de juiste weergave en een goede leesbaarheid van het aanmeldingsformulier kunt u het best het document eerst downloaden naar uw harde schijf van uw PC.

  • Kunt u de documenten niet lezen, download dan Acrobat Reader. Klik op hier om Adobe Acrobat Reader gratis te downloaden.